Nandarismail
Nandarismail 23 Jun 2020
0

Up next

【MV】 鹿乃 「Stella-rium」 【OFFICIAL】
31 Mar 2020
【MV】 鹿乃 「Stella-rium」 【OFFICIAL】
muhammad randy chaniago · 10 Views

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL]

6 Views
In Music

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playli....st?list=PLQVDVegXmBR

♫ Digital Stores
https://lnk.to/NellaDoryBanyuMoto

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakha....risma?igshid=1he4ui1

Follow Twitter Nella Kharisma :
https://mobile.twitter.com/nellakharisma94

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

Title : Banyu Moto
Artist : Nella Kharisma Feat. Dory Harsa
Songwriter : Heri Marwanto ( Sleman Receh )
Music & Video : NK Creative
Production : Nella Kharisma Official

Copyright © 2020 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Song Lyric,
BANYU MOTO

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

INDONESIA

lagu ini ku ciptakan hanya untukmu
yang paling ku cintai sampai saat ini

berlinang air mata ini yang jadi saksi
sumpah dan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
cinta tulus hanya untuk diriku

sampai mati kan ku pastikan
karena hanya kamu yang ku cintai sampai mati

cahaya bintang di malam membuat tenangnya hati
tambah membawa rasa kangen kepadamu, cintaku

#NellaKharisma #DoryHarsa #BanyuMoto

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

Show more
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments

Up next

【MV】 鹿乃 「Stella-rium」 【OFFICIAL】
31 Mar 2020
【MV】 鹿乃 「Stella-rium」 【OFFICIAL】
muhammad randy chaniago · 10 Views